Schitter deze feesten met La Redoute!

Binnenkort worden de straten versiert met kerstversiering en vult de stad zich met die heerlijke kerstgezelligheid ! Nadat de straten zijn versiert, volgt het decoreren in de huiselijke sfeer : er zijn er die graag subtiel decoreren met lichtjes en bloemstukken en er zijn er andere die zich helemaal laten gaan met de versiering van hun home sweet home. Het is met diezelfde nauwkeurigheid dat we onze feestoutfit samenstellen : we verzamelen ons met familie en vrienden rondom het haardvuur en proberen onze nieuwe La Redoute stuks uit. Een kleine modeshow voor vrienden en familie, en er wordt gekeurd en gewisseld onder elkaar! Een top die niet zo goed bij jou past, maar wel super goed bij je zus? Omwisselen maar! En dan nog die perfect little black dress die iedereen als gegoten zit… dat wordt bijbestellen en zo combineren dat het toch lijkt dat we er elk uniek op ons best uitzien tijdens nieuwjaar. Laat je onderdompelen in het feestgeluk van mode met La Redoute dankzij en eindeloze keuze aan feestartikelen. 

Een trendy kerstfeest en een elegant nieuwjaar

La Redoute is er ook dit jaar weer met een speciale feestcollectie en het mode walhalla verrast met een prêt-à-porter collectie die elk mode hart sneller doet slaan. Het wordt moeilijk kiezen tussen de kleedjes met kant met seventies toets, rokjes met pailletten, speelse doorschijnende blouses en feestpumps met glitterhak.
Voor de kleine meisjes die zich graag net zo mooi als mama of grote zus kleden, zijn er leuke feestcombinaties geschikt voor alle leeftijden! Kies een leuke jas uit of een mooie, warme vest en maak je klaar om een feestje te bouwen met al je geliefden!

Brigitte Bardot in feestmodus : all in black

De Brigitte Bardot collectie, een capsulecollectie van La Redoute, biedt unieke stuks aan die een complete garderobe vullen met moois. De capsulecollectie met stijlvolle zwarte kleedjes, rokjes en schoenen geeft je die echte chique feestuitstraling.

Ieder kan schitteren

La Redoute gelooft dat iedereen kan schitteren en biedt daarom silhouetten aan naar ieders smaak én budget met lage prijzen en koopjes. En, klaar om te ontdekken welke mode en trends La Redoute voor je gereserveerd heeft? Ontdek de feestcollectie vanaf 13 november op www.laredoute.be en laat de feestcollectie dit jaar al je modewensen vervullen! 

 

PB Nieuwjaar

PDF - 1.1 Mb

Karima Ghozzi

TBWA/PR-IDE

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.