La Redoute presenteert een toegankelijke stijl geïnspireerd op de Franse mode en onthult haar nieuwe handelsmerk: ‘La Redoute Madame’

Een exclusieve samenwerking met Carven, een Capsule Made in France collectie voor het merk R Essentiel, een nieuwe Collector editie met stuks van vorige collecties, de lancering van een ceremoniële collectie voor het merk Mademoiselle R… La Redoute tekent voor de lente-en zomercollectie van 2016 een collectie uit die trouw blijft aan haar visie van een toegankelijke Franse stijl.

Ze onthult ook een nieuwe collectie ‘La Redoute Madame’. Dit nieuwe handelsmerk viert de vrouw in de diversiteit van haar persoonlijkheid, temperament… en haar aangeboren elegantie.  

De lente- en zomercollectie van 2016: toegankelijke mode en stijl

La Redoute streeft voor al haar collecties naar hetzelfde doel: de Franse stijl toegankelijk maken voor elke vrouw en dit zowel voor kleding als interieur, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alle nieuwigheden van het volgende seizoen zijn: 

- Het Franse modehuis Carven ontwerpt een exclusieve collectie voor La Redoute. De samenwerking tussen de twee grote modehuizen die beide deel uitmaken van het Franse erfgoed, was vanzelfsprekend. Een eerste kledingstuk, een zwarte, geplisseerde jurk, is exclusief beschikbaar voor 100€ vanaf 1 december op laredoute.be. De rest van de collectie, samengesteld uit een vijftiental stuks, zal beschikbaar zijn vanaf het einde van december.

- De nieuwe collectie die extra in de verf wordt gezet is R Essentiel, het transversale merk van La Redoute, voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. R Essentiel stelt tijdloze stukken voor: marinestreepjes, trenchcoats, chinobroeken… R Essentiel ontwikkelde afgelopen winter samen met de jonge ontwerper Etienne Deroeux deze collectie uit. Voor de lente en zomer stelt R Essentiel de Capsule Made In France collectie van t-shirts en sweatshirts met originele, typische Franse teksten (‘Les copains d’abord’, ‘Belle comme le jour’, ‘Sous le soleil de Paris’).  Deze collectie werd lokaal geproduceerd in een fabriek in Roubaix.

- De ‘Collector’ lijn, voor het eerst gelanceerd tijdens de herst- en wintercollectie, is een heruitgave van de zeer succesvolle, iconische stuks uit vorige collecties van La Redoute. Deze zomer wordt het een sporty chic lijn met als centrale thema tennis: geplisseerde rokjes, polojurken, streepjes… en voor de eerste keer nu ook voor meisjes.

- La Redoute ontwikkelde voor de eerste keer voor haar merk Mademoiselle R een ceremoniële lijn. Een landelijke en poëtische collectie met twee jurkjes en een jumpsuit voor trouwfeesten (179,00€) alsook bruidsjurkjes voor bruidsmeisjes (vanaf 34,99€).

La Redoute Madame, een nieuw handelsmerk

La Redoute onthult gelijktijdig ook haar nieuwe huismerk: ‘La Redoute Madame’.

Amélie Poisson, Directrice Marketing, vertelt: ‘Deze nieuwe merknaam is een sterke markering die de transformatie van ons modeaanbod versterkt. La Redoute hoopt haar klanten een duidelijker beeld te bieden van haar positie als online shoppingplatform, gespecialiseerd in een toegankelijke Franse stijl voor mode en interieur. De creatie van La Redoute Interieurs’ in 2014 heeft zich vertaalt in deze evolutie naar het aanbod Decoratie en Interieur.'

‘La Redoute Madame ’ belichaamt perfect de visie van de Franse stijl die wij wensen te delen met alle vrouwen. Het is ook de eerste stap van de diepgaande transformatie van ons huidig aanbod dat zich zal concretiseren in het tweede semester van 2016 in een evolutie van onze interne merken.’

‘La Redoute Madame ’ werd samen ontworpen met het agentschap FF Paris (FF GROUP) en viert de vrouw in haar diversiteit in persoonlijkheid, temperament… en haar aangeboren elegantie. De lancering van de ‘8 Madames’ zullen de nieuwe identiteit belichamen die frisser en moderner zal ogen: Madame French Kiss, Madame Mini Moi, Madame Ouiiii…

Alle visuals op de website en de catalogus zullen vanaf begin 2016 gebruikt worden in de nieuwe communicatie, die vanaf maart van start zal gaan in een reclamecampagne. 

www.laredoute.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.