La Redoute Interieurs tekent voor 2 exclusieve tijdelijke collecties met LZC en The Socialite Family

Omdat de collectie Interieur & Deco van La Redoute Interieurs vanaf voortaan maar jaarlijks uitkomt, wordt het online aanbod maandelijks verrijkt met exclusieve tijdelijke collecties. Voor de lente-zomercollectie 2016 gaat het merk voor het universum van de slaapkamer samenwerken met Atelier LZC en The Socialite Family.

ATELIER LZC ontwerpt voor La Redoute Interieurs een sobere kamer met een jaren '50 inslag. Tijdloos en zacht, onderscheidt ze zich met haar eigen stijl.

Atelier LZC is een design studio, opgericht in 1998 door Vanessa & Barbara, die zijn grondslag vindt in manuele zeefdrukken, keramiek, design en textiel; maar ook leisteen, porselein, wol en anderen…

THE SOCIALITE FAMILY presenteert een collectie meubels en verlichting voor een stijlvolle, retro slaapkamer.

Geïnspireerd door het Italië van de jaren ’60, brengen ze collecties uit geraffineerde materialen zoals hout, marmer, latoen en opaline. De collectie presenteert tevens uit satijnkatoenen beddengoed, gebaseerd op het klassieke, volumineuze linnengoed van een kasteel, verwijzend naar een vervlogen tijdperk.

The Socialite Family is opgericht in 2013 door Constance Gennari en staat bekend als hét trendsetting medium dat het leven van hedendaagse gezinnen kleurt met hun interieur.

 

Te ontdekken vanaf nu op laredoute.be

 

La Redoute en design
Al sinds 1993 biedt La Redoute al het beste van design tegen de juiste prijs, dit in samenwerking met onder andere Terence Conran, Tom Dixon, Jean-Michel Wilmotte, Christophe Delcourt of Philippe Starck met zijn fameuze “Goods Goods”.

 

PB-La-Redoute-Interieurs-x-LZC-en-TSF.pdf

PDF - 5.5 Mb

Joachim Deman

TBWA/PR-IDE

Karima Ghozzi

TBWA/PR-IDE

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.