La Brand Boutique

LENTE-ZOMER 2016

DE KRACHT VAN LA REDOUTE + DE FASHION SELECTIE VAN BRAND BAZAR = LA BRAND BOUTIQUE

Het concept? De klanten van La Redoute laten genieten van de deskundige selectie van Brand Bazar.
Wie beter dan La Redoute, met decennia ervaring in de modewereld, om een ge- meenschap van vrouwen bij elkaar te brengen? En wie is beter geplaatst dan Brand Bazar, bekend om zijn scherpe selectie sinds 2002, om te verzekeren dat meisjes de trends kunnen volgen?

Sterk door hun complementariteit, hebben de twee merken La Brand Boutique ge- lanceerd, een 100% modeplatform, 100% online. Een virtuele omgeving voor onze Modegrillen van het seizoen. Luxe is maar één klik verwijderd.

 

DE SELECTIE? SCHERP, COOL, EN BASICS DIE EEN TIKKELTJE ANDERS ZIJN

Zoals ook in de Parijse boetiek Brand Bazar, defileren grote merknamen (Carven, Antik Batik, ba&sh, Paul & Joe Sister, Soeur) en flirten ze met de klassiekers van de vrouwe- lijke garderobe (zoals de K-Way, de Fjallraven rugzak en de Indiaanse mocassins van Minnetonka). De vaste waarden van de denim (J Brand en Reiko) en de vaste waarden bij de T-shirts (Wildfox en Marie Sixtine), worden aangevuld met kleinere merken die in opmars zijn (zoals Laurence Bras, Pomandere en Sister Jane).

 

HÉ JONGENS, WE ZIJN JULIE NIET VERGETEN...

... Hemden van Denim & Supply Ralph Lauren, Hartford zwembroeken, jassen van Oakwood en Veja sneakers - allemaal met de grootste zorg geselecteerd voor La Brand Boutique. 

 

WAAROM EEN PREMIUM PLATFORM LANCEREN BINNEN HET MODE-AANBOD VAN LA REDOUTE?

La Redoute wil haar klanten een rijke en gevarieerde ervaring aanbieden en de ontwik- keling van haar aanbod in confectiekleding versterken, in lijn met haar visie op de Franse stijl.

 

OVER WELKE MEISJES GAAT HET?

We richten ons op alle generaties, van tieners tot oma’s. Bij Brand Bazar zijn we het gewoon dat meisjes met hun moeder en hun grootmoeder naar de winkel komen. We zijn ons meteen na de opening van de winkel in 2002 bewust geworden van deze interesse van de 3 generaties. Sindsdien geloven we dat ons aanbod kan voldoen aan de wensen van elk van deze vrouwen. Het is een sterk element dat we gemeen hebben met La Redoute, een transgenerationeel merk.

 

WAT IS DE DRIJVENDE KRACHT VAN DE BRAND BAZAR WINKEL IN PARIJS?

We hebben een duidelijke visie op de stijl die we brengen en daar houden we ons strikt aan. Klanten weten dat we bij Brand Bazar een selectie van merken maken. Wij waken ervoor dat elk merk zijn plaats heeft en ruimte krijgt, in harmonie met de andere merken. Dat betekent veel voor ons. Daar komen de klanten voor, die diver- siteit aan merken: bekende en minder bekende merken die eenzelfde stijl uitstralen. Klanten komen ook vaak voor advies, om ideeën uit te wisselen. We investeren veel tijd in het analyseren van de verwachtingen van de klanten, om niet te zeggen in het analyseren van hun leven, om voor hen een selectie te maken die ze mooi en zelfzeker doen voelen. In feite zijn we ‘personal shoppers’ voor al onze klanten. Deze visie van advies komt ook tot uiting via de looks op onze website, die erg doordacht zijn zodat klanten zich er in terug kunnen vinden en zich laten inspireren.

 

WIE ZIJN DE VROUWEN ACHTER DEZE SAMENWERKING?

We hebben een duo Nathalie’s ;)
Nathalie Balla, van La Redoute, en Nathalie Friedlander, van Brand Bazar. Maar er zijn niet alleen vrouwen in dit verhaal. Aan de oorsprong van deze samenwerking staat een man, Frédéric Maus, directeur Business Development bij La Redoute. Hij heeft contact opgenomen met Brand Bazar en zag meteen de complementariteit tussen onze twee merken.

 

VERTEL ONS OVER DE INVLOEDRIJKE MERKEN DIE LA BRAND BOUTIQUE GESELECTEERD HEEFT?

We denken natuurlijk aan Carven, maar ook Wildfox, ba&sh, Paul & Joe Sister.
Er zijn er veel.
We stellen ook een Italiaans merk voor dat we onlangs ontdekt hebben en waar we heel enthousiast over zijn: Niu, met Afrikaans geïnspireerde prints die helemaal in zijn.
En dan moeten we het natuurlijk ook hebben over het nieuwe merk Laurence Bras – ex Laurence Doligé – waar we al lang grote fan zijn van hun prints en boyish stijl. Tot slot, stellen we deze zomer een Italiaanse designer voor die ons hart gestolen heeft en waar we al meerdere seizoenen mee samenwerken bij Brand Bazar: Pomandere. 

PB La Brand Boutique

PDF - 431 Kb

Joachim Deman

Margot Chapelle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.