Het Franse modehuis Carven ontwerpt een beperkte zomercollectie voor La Redoute

Alexis Martial en Adrien Caillaudaud, het creatieve duo van het modehuis Carven, creëren een lente-zomercollectie voor La Redoute waarvan je reiskriebels krijgt.

Geïnspireerd op de uniformen van stewardessen, een creatie uit de jaren ‘60-’70 van de modeontwerpster Madame Carven, wordt dit kledingstuk via moderne kleuren nieuw leven ingeblazen door Alexis en Adrien.

Van de nauwsluitende tot de meer ruimvallende kledingstukken, geeft de hele collectie je een elegante look en een vrij gevoel.  

De broek is een echte must-have uit de ontwerpen van Carven en de riem in de taille is een waar toonbeeld van vrouwelijkheid. De geplooide, verwerkte stoffen illustreren de knowhow en de technische skills van de twee Franse huizen. Het kleurenpalet bestaat uit marineblauw, zwart en crème gecombineerd met felrood en pasteltinten maar ook kakikleuren die doen denken aan verafgelegen, wilde gebieden.

Voor Sylvette Lepers, verantwoordelijke stijlbureau La Redoute, was de samenwerking tussen deze twee grote huizen – die deel uitmaken van het Franse erfgoed – vanzelfsprekend: “Ik volg al lang het werk van Alexis en Adrien en hou enorm van de stijl van Carven. Ik voelde me aangesproken door de toegankelijkheid van de collectie et hun visie op de stijl van ‘françaises’.”

Only Webs / Eerste kledingstuk dat nu al te ontdekken valt: een zwarte plooijurk, exclusief beschikbaar voor 100€, vanaf 8 december op laredoute.be. Een leuk cadeau-idee voor onder de kerstboom… of een ideale feestoutfit voor eindejaar. De rest van de collectie zal beschikbaar zijn vanaf midden december.

La Redoute en creatie - Sedert 1969 biedt La Redoute een platform aan ontwerpers. Yves Saint Laurent, Azzaro, Anthony Vaccarello, Robert Clergerie, Delphine Manivet, Vanessa Bruno, Rabih Kayrouz, Cédric Charlier en Jacquemus… al deze ontwerpen hebben collecties voor de klanten van La Redoute ontworpen. 

http://www.laredoute.be

PB-La-Redoute-CARVEN.pdf

PDF - 1.5 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.