Elke dag de nieuwste trends bij La Redoute!

Nieuwe Herfstcollectie : meer dan 250 nieuwigheden voor het begin van het nieuwe schooljaar ! Voor deze nieuwe collectie heeft La Redoute rond 3 key stijlen gewerkt.

« Natural Elegance »

Een pure 70-stijl die onder andere grafische prints, strikjes en leer naar voren brengt. Warme kleuren - oranje, camel en burgundy - worden in combinatie met kaki en navy blue gebruikt. De overcoat is de absolute must-have dit seizoen. In deze lange jas kan je stijlvol de eerste koude rillingen van de herfst aan. 

« Sailor of Autumn »

We verlengen de vakantiesfeer en duiken dit seizoen de marinesfeer in. Navy blue is onvermijdelijk de belangrijkste kleur, en wordt naadloos gecombineerd met wit, geel of camel. We trekken een marine broek met licht uitlopende broekspijpen aan of een hoge jeans in combinatie met - naar gelang het weer - een vestje of oversized mantel. De strepen en knoppen geven ten slotte een finishing touch aan deze elegante en casual look. 

« Autumn’s fancy »

Mode en de seizoenen - regelmatig een bron van inspiratie - laten ons vaak terugkeren naar vroegere tijden en iconische stukken. Deze keer keren we terug naar de jaren ’60 en doen dit in het rood, zwart… en wit ! Effen kleuren zijn echter niet de enige elementen. Ook grafische, bloemen- en bolletjesprints zijn van de partij ! Met als leuke details de Peter Pankraag en het strikje. 

Deze en andere trends vind je terug op laredoute.be of in je « herfst » catalogus die binnenkort in de brievenbus zal liggen. 

 

Persbericht

DOCX - 1.5 Mb

Karima Ghozzi

PRIDE/TBWA

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.