De wintercollectie van La Redoute is er weer: tijd om je outfit in een nieuw winterjasje te steken!

La Redoute blijft ook deze winter trouw aan haar DNA met silhouetten perfect voor het creëren van een elegante winter look. Trenchcoats, jurkjes met print, losse rokjes en delicaat, gebruide truien…ook deze winter slaagt La Redoute erin om tijdloze stukken met een trendy twist te brengen. 

Met een ultravrouwelijke doch eenvoudige stijl, flaneer je als een zelfverzekerde vrouw over geplaveide straten met een zekere ‘je ne sais quoi’-attitude. Je geniet van een koffie en een croissant op je favoriete terras en droomt weg van je nieuwe wintergarderobe. De nieuwe wintercollectie van La Redoute is geïnspireerd op de trends met jaren ’70  en rock invloeden. Je begint je ideale winteroutfit samen te stellen: een trui met hemdskraag van Mademoiselle R, een zwierig rokje van Soft Grey, een Laura Clement trenchcoat die losjes over je schouders valt en een pochettas met grafische prints. Allemaal stuks die je moeiteloos kan combineren met je huidige kleding.

La Redoute mixed and matched de verschillende trends: de jaren '70 trend, luxueus wit en het culturele erfgoed. 

Met haar exclusieve "Collector" collectie geïnspireerd op de jaren ’70,  doet La Redoute een tijd van vrijheid en creativiteit weer opleven.

Een volgende trend is het luxueuze wit dat terugkomt in de boyish en androgyne silhouetten. De kleur wit licht op en toont ultravrouwelijk.

La Redoute speelt ook dit seizoen met haar klassiekers: een gestreepte shirt, een trenchcoat, derby’s. De verschillende trends zijn helemaal op elkaar afgestemd en vormen samen een sublieme en klassevolle look.

Het orgelstuk van onze collecties, het ontwerp van een capsule door Etienne Deroeux. De jonge ontwerper bedacht voor R|essentiel een eenvoudige kledinglijn, comfortabel en terug naar het essentiële, in een mix van mooie natuurlijke stoffen en hedendaags kleurenpalet. Bij Etienne Deroeux en R|essentiel is de trend altijd aanwezig!

Vind alle trends van dit seizoen op laredoute.be.

Persbericht Wintercollectie

PDF - 455 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over La Redoute

La Redoute, multi-gespecialiseerd in prêt-à-porter en decoratie, is reeds meer dan 30 jaar aanwezig in België. Laredoute.be is een van de meest bezochte online shops voor kledij en decoratie in België, met gemiddeld meer dan 450 000 unieke bezoekers per maand. In 2014 vertegenwoordigde het Internet meer dan 70% van de Belgische omzet van het merk, dat ook aanwezig is op sociale media. La Redoute, met 10 miljoen actieve klanten, is aanwezig in 26 landen.